Clip on ekstenzije idealne su za svaku ženu koja želi često promijeniti svoju frizuru. Clip on ekstenzije su najinovativnije, najbrže i najefikasnije rješenje za voluminozniju i dužu kosu u samo nekoliko minuta. Uz specijalne kopče, ekstenzije se jednostavno i brzo pričvršćuju na vašu kosu. Ekstenzije ne sadrže ljepila ili druge materijale koji mogu oštetiti Vašu kosu.

Želja za ekstenzijama povećala se posljednjih godina, ali uporaba ekstenzija za kosu kod frizera može biti vrlo skupa, što si većina ne može priuštiti. Stoga su izmjenjive ekstenzije s kopčom dobra alternativa.

Naše Clip on ekstenzije praktičke su i brzo se pričvršćuju. Ekstenzije kao rese napravljene su od 100 % prave kose. S odgovarajućim sredstvima možemo ih prati, rezati te ih obraditi toplinom. Stoga možete slobodno koristiti fen i glačalo. Oblikujte kosu kao da je Vaša. Preporučljivo je da ih se ukloni prije spavanja, tuširanja ili kupanja.

Jednostavan i brz način stvaranja iluzije duge, zdrave i voluminozne kose od korijena do vrha. Clip on ekstenzije za kosu su najprikladnije rješenje za vaše potrebe, ako želite privremeno produžiti kosu za poseban događaj ili ako tražite proizvod koji je jednostavan za korištenje te pristupačan.

 

Articoli su misura

Ni več izdelkov

Ni več strani za nalaganje

Zatvori izbornik
×

DOBRODOŠLI

PRIJAVITE I KUPUJTE KOD NAS

ILI