99% naših kupaca mišljenja je / smatra da su Clip on ekstenzije najjednostavniji i najbrži način da se mal, debela glava pretvori u dugu, punu i voluminoznu kosu, u samo nekoliko minuta. Ako želite postići što prirodniji izgled onda su ekstenzije od prave kose najbolji izbor.

Naše ekstenzije od 100% prirodne kose su idealan alat za povećanje volumena i dužine kose, u samo nekoliko trenutaka. Nudimo Vam široku ponudu ekstenzija kako biste dobili više mogućnosti promjene vašeg izgleda. Rezultat će uvijek biti jedinstven i u najmodernijem trendu.

Ekstenzije od prave kose možete jednostavno ravnati, sušiti i kovrčati, kako bi oblikovali Vašu kosu na više načina. Naše ravne ekstenzije od prave kose prodajemo u praktičnim setovima koji sadrže pramenove različite širine, tako da ih možete upotrijebiti na različitim područjima glave.

Ekstenzije od prave kose dostupne su u različitim nijansama, uz koje se možete slobodno odlučiti hoćete li i kojom bojom obojiti. Osim ravnih ekstenzija nudimo vam i prirodne kovrčave ekstenzije koje mijenjaju volumen i dužinu Vaše kose.

Svaki naš proizvod je jednostavan za korištenje jer se uvijek isporučuje u kompletu za kućnu uporabu. Naše ekstenzije su praktične, sigurne i visoke kvalitete. Uvijek ih možete pričvrstiti i ukloniti bez oštećenja vlasišta ili kose.

Jeste li sigurni koje boje odabrati? Pošaljite nam svoju sliku i rado ćemo Vam pomoći.

Articoli su misura
Zatvori izbornik
×

DOBRODOŠLI

PRIJAVITE I KUPUJTE KOD NAS

ILI