Želite li promijeniti svoj izgled u samo nekoliko jednostavnih koraka? Danas je to moguće zahvaljujući našim perikama izrađenim od posebnih vlakana koja imaju istu estetiku, volumen i sjaj kao i prirodna kosa.

Među našim modelima, pronađite periku koja vam najviše odgovara. U našoj ekskluzivnoj ponudi nalaze se perike svih vrsta, za svaku ženu i za svaku priliku: od klasične do najprirodnije verzije te do one s kojom ćete svugdje biti zapaženi.

Za one s kratkom kosom koju želite povremeno produljiti uz čaroliju, preporučujemo periku Adrianna, hiperženstvenu i nježnog volumena, izrađenu od sintetične kose i s ombre-efektom, svilenkaste teksture i stepenastog oblika.

Za klasičniji izgled, perika Anne je najbolja. Dostupna je u različitim nijansama, s prirodnim izgledom i velikim efektom. S druge strane, perika Siena pogodna je za one koji svojoj kosi žele dati dinamičnost, život i lakoću.

Za ekscentričniji izgled preporučujemo Periku Lace Front koja je izrađena od sintetične kose visoke kvalitete, sa ekstremnim volumenom i posebnim efektom oblaka.

Sve naše perike, uključujući i one izrađene od sintetičke kose, napravljene su da izgledaju što sličnije prirodnoj kosi, a uvijek se mogu oblikovati prema vašim željama.

Articoli su misura

Ni več izdelkov

Ni več strani za nalaganje

Zatvori izbornik
×

DOBRODOŠLI

PRIJAVITE I KUPUJTE KOD NAS

ILI