Ako ste umorni od čekanja da Vam naraste kosa ili očekujete važan događaj i želite zavesti vašu okolinu novim izgledom, jedno od najučinkovitijih rješenja je upotreba keratinskih ekstenzija. Ali budite oprezni, nisu sve ekstenzije iste. Nijanse, teksture i izvor ekstenzija, ekstenzije sa keratinom, kopčama, šavovima ili dvostrane ekstenzije. To je samo nekoliko tipova ekstenzija, pri čemu svaki tip ima svoje značajke.

Na vrhu Vaše kose namjestite pramenove sa keratinom, nepropusnim proteinom koji se nakon zagrijavanja stvrdne i ima učinak kao ljepilo. Već podijeljen na male pramenove, na kraju svakog dijela postoji točka fiksiranja, koja se naziva i spoj. Uz posebne toplinske kopče koje zagrijavaju i omekšavaju spojeve, pramenovi se potpuno stapaju s korijenom vaše prirodne kose. Tako se ekstenzije istovremeno fiksiraju u Vašu kosu.

Izrađene od prave i zdrave kose, naše visokokvalitetne ekstenzije kose s keratinom odlikuju se svojim sjajem i prirodnom elastičnošću. Fiksiranjem ekstenzija imat ćete osjećaj kao da je vaša kosa odjednom narasla. Ekstenzije možete normalno bojati, peglati, gladiti, kovrčati i prati. No nemojte zaboraviti ekstenzije svakodnevno pažljivo češljati.

Obično se ekstenzije s keratinom stavljaju u specijaliziranim frizerskim salonima gdje frizeri imaju iskustva i znanja koja su potrebna za pravilno pričvršćivanje ekstenzija. Ali ako imate jasne upute, možete to uraditi i sami. Nakon što odlučite gdje točno želite namjestiti ekstenziju, uzmite mali pramen i nanesite ispod malo keratina. Zatim ga zagrijte odgovarajućim alatom za omekšavanje keratina tako da možete fiksirati produžetak.

Articoli su misura
 • Brzi pogled
  • Brzi pogled
  • Keratinske ekstenzije
  • 350,00kn625,00kn
   Ocjenjeno 0 od 5
  • Keratinske ekstenzije od 100 % prirodne kose za produživanje kose toplim pištoljem / konektorom. Svaki pramen kose uključuje visokokvalitetan keratin. Keratin je najsigurniji materijal za produživanje kose, budući da ga je jednostavno odstraniti sa kose, pri čemu ju ne oštećujemo. U kompletu dobijete 50 pramenova.
  • Odaberi opcije
Zatvori izbornik
×

DOBRODOŠLI

PRIJAVITE I KUPUJTE KOD NAS

ILI