Microring ekstenzije omogućuju vam da uvijek isprobate novi izgled i dobijete profesionalne rezultate u samo nekoliko minuta. Ove ekskluzivne ekstenzije izrađene su od prave kose i zato se mogu bojati, ravnati, sušiti i kovrčati, kako biste uvijek postigli različite rezultate.

Isporučeni set sadrži 50 pramenova sa microringom. Ova količina je dovoljno bogata da zgusti vašu prirodnu kosu. Ako umjesto toga želite zgusnuti svu kosu, trebat će vam barem dva seta.

Ako s našim ekstenzijama postupate pažljivo, microring ekstenzije mogu imati dugi vijek trajanja te mogu postati dugoročno ulaganje. Zahvaljujući našim profesionalnim pomagalima, koje uvijek možete pronaći u našoj ponudi, kvačice koje neće oštetiti vašu kosu mogu se iznova i iznova pričvrstiti na produžetke. Ekstenzije su jedva vidljive, jer se stapaju sa Vašom kosom. Uz to se Vaša kosa i vlasište neće oštetiti.

Osim toga, uvijek možete premjestiti microring ekstenzije, ovisno o prirodnom rastu vaše kose.

Articoli su misura
 • Microring ekstenzije
  Microring ekstenzije
  Brzi pogled
  • Microring ekstenzije
   Microring ekstenzije
   Brzi pogled
  • Microring ekstenzije

  • 425,00kn680,00kn
  • Nebitno želite li kosu produžiti ili progustiti, microring ekstenzije su revolucionaran proizvod iz svijeta produžetaka kose, budući da su popularne i kod svjetskih diva. Microring ekstenzije ne uključuju nikakva ljepila ili kemikalije, što znači da ne štete vašoj kosi i najbolja su prirodna fiksna metoda za produživanje kose. Naše su ekstenzije od 100 % prirodne kose najviše kvalitete koje će vas uvjeriti svojim 100 % mekanim izgledom kose, kao od svile.
  • Odaberi opcije