Magic Spray – Zaboravite na probleme s ekstenzijama

28,90 (218,00 kn)

Jeste li umorni od zapetljanih i naelektrisanih ekstenzija? Imamo rješenje za vas! Predstavljamo vam Magic Spray, čarobni proizvod koji će transformirati vaše ekstenzije. S Magic Sprayom postignite dugotrajnu, meku i besprijekornu kosu koja će oduševiti!

  • Antistatičko djelovanje i antifrizz efekt
  • Produljuje životni vijek ekstenzijama
  • Ugodan miris
  • Pogodno za sve tipove kose
  • 50ml
SKU: SYA-magicspray Kategorija: Oznaka:

Opis

Ste umorni od zapletenih i naelektriziranih ekstenzija? Imamo rješenje za vas! Predstavljamo vam Magic Spray, čarobni proizvod koji će transformirati vaše ekstenzije.

Zašto odabrati Magic Spray?

✨ Antistatičko djelovanje: Magic Spray je obogaćen naprednim antistatičkim sastojcima koji sprečavaju neugodnu statičnost kose. Nikada više se nećete boriti s neposlušnom kosom!

✨ Anti-frizz efekt: S jedinstvenom formulom, Magic Spray eliminira neposlušnu kosu i čuva vaše ekstenzije glatkima i sjajnim, bez obzira na vremenske uvjete.

✨ Produljuje vijek trajanja: Magic Spray ne nudi samo izgled, već i dugotrajnu kvalitetu. Vaše ekstenzije će ostati mekane i lijepe dulje vremena.

✨ Ugodan miris: Magic Spray ne nudi samo učinkovitost, već i ugodan miris koji će vašu kosu učiniti još zadivljujućom.

✨ Pogodan za sve tipove kose: Magic Spray je formuliran kako bi odgovarao svim tipovima kose, kako sintetičkim tako i prirodnim.

✨ Jednostavna primjena: Samo nanesite Magic Spray na kosu i uživajte u njegovim čarobnim učincima. Vaše ekstenzije će izgledati i osjećati se bolje nego ikad prije!

Možda će vam se također svidjeti…