Ljepilo za Tape ekstenzije kose & Tape sredstvo za uklanjanje

44,90 (338,00 kn)

Zamjensko ljepilo za ekstenzije kose

  • 48 trakova za ponovnu upotrebu tape i – samoljepljivih ekstenzija kose.
  • Uklapa se s našom linijom samoljepljivih ekstenzija kose
  • Lagano za korištenje.
  • Naša sredstvo za uklanjanje ekstenzija kose

Tape remover (sredstvo za uklanjanje)

  • za razliku od ostalih sredstava za uklanjanje ekstenzija kose na bazi ulja, a ne alkohola.
  • Obogaćen citrusnim uljem i djeluje vrlo brzo.
  • Brzo i lako uklanja tape ekstenzije kose
  • Djeluje za 60 sekundi
SKU: ch-Spare&Remover/set Kategorija:

Opis

Opis Svjesni smo da je održavanje vaših prekrasnih ekstenzija za kosu ključno za dugotrajni i besprijekoran izgled. Zato smo pripremili cjelovito rješenje koje uključuje zamjenske trakove i specijalizirani odstranjivač traka. Naši zamjenski trakovi su posebno dizajnirani za ekstenzije za kosu i osiguravaju sigurno i besprijekorno pričvršćivanje. Ovi trakovi su napravljeni od visokokvalitetnog ljepila i pružaju snažno i pouzdano prianjanje, pružajući vam samopouzdanje da ćete lako koristiti svoje ekstenzije. Bili ste frizer ili individualni korisnik, imate na raspolaganju zamjenske trake koji omogućuju brzu i praktičnu zamjenu kad god je to potrebno. Naš set, osim zamjenskih trakova, uključuje i nježni odstranjivač traka koji pomaže otapati ljepilo bez nanošenja štete ili nelagode. Svjesni smo da može biti osjetljiv postupak uklanjanja ekstenzija s ljepljivim trakom, stoga je naš odstranjivač traka dizajniran kako bi učinkovito razbio ljepilo, istovremeno bude nježan prema vašoj prirodnoj kosi.

UPUTE ZA KORIŠTENJE:

Odstranjivač traka i ekstenzija – odstranjivač

Nanesite sprej na područje gdje se nalazi ljepilo. Pustite da djeluje 30 do 60 sekundi. Pažljivo odstranite tape-in ili keratinske ekstenzije prstima. Češljajte kosu kako biste uklonili višak ljepila.

Zamjensko ljepilo:

Pripremite kosu:

Prije nego počnete, provjerite jesu li vaši kosu čisti, suhi i potpuno bez balzama ili drugih proizvoda za kosu. Ako su kosu masni ili prljavi, ljepilo može nepravilno pričvrstiti.

Razdvojite kosu: Ako želite ravnomjerno rasporediti tape-in ekstenzije po glavi, razdvojite kosu na više odjeljaka. To možete učiniti pomoću češlja ili prstiju. Ostavite tanku crtu kose gdje ćete pričvrstiti prvu tape-in ekstenziju. Izaberite pravu ekstenziju: Izaberite tape-in ekstenzije koje se podudaraju s bojom i duljinom vaše prirodne kose.

Nanesite ljepilo: Uzmite jednu tape-in ekstenziju i nanesite tanki sloj ljepila na jednu od strana ekstenzije, obično na stranu koja će se zalijepiti za vaše prirodne kose. Prilepite ekstenziju: Pažljivo pričvrstite ekstenziju na tanku crtu kose, ostavljajući nekoliko milimetara udaljenosti od vlasišta. Pazite da je ne zalijepite izravno na vlasište jer to može izazvati iritaciju i nelagodu.

Pritisnite i poravnajte: Nakon što je ekstenzija pričvršćena na kosu, nježno pritisnite kako biste osigurali dobar kontakt između ljepila i kose. Poravnajte ekstenziju s vašom prirodnom kosom kako biste postigli prirodan izgled.

Ponovite postupak: Nastavite s istim koracima kako biste pričvrstili preostale tape-in ekstenzije, uzimajući u obzir razdvojenost kose.

Njega i održavanje: Nakon pričvršćivanja ekstenzija izbjegavajte pranje kose najmanje 48 sati kako bi se ljepilo dobro sraslo. Nakon toga možete nastaviti s normalnom njegom kose, pazeći da ne koristite proizvode koji bi mogli otapati ljepilo.

Ljepilo za tape-in ekstenzije za kosu je trajno i osigurava sigurno pričvršćivanje, ali ga je potrebno ukloniti posebnim otapalom, kada želite ukloniti ekstenzije. Za uklanjanje se posavjetujte sa stručnjakom za ekstenzije kako biste izbjegli moguće oštećenje kose.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ljepilo za Tape ekstenzije kose & Tape sredstvo za uklanjanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)